Simplex Furniture

Interieur

Trapkast Interieur

Voor deze klant heb ik in samenwerking met hun een open trap dichtgezet met stootborden en hebben we de spijlen verwijderd. Om opbergruimte te creeren is er een wand onder de trap geplaatst waar we smalle V groeven in hebben gefreesd. In de wand zie je een tv nis. Achter deze wand hebben we een deur gemaakt die met een push to open is te gebruiken. 

Deepak Interieur

Het project Deepak is een strak ontwerp van kasten die boven het trapgat zijn geplaatst. Hierdoor onstaan er zeer ruime en diepe opberg mogelijkheden. De deuren worden geopend met een push to open systeem en we hebben een schuifdeur systeem bedacht die er voor zorgt dat het geheel word gesloten. 

Op deze afbeelding is te zien dat de opberg ruimtes meer dan een meter diep zijn geworden. Alles is mooi strak afgewerkt met een tussen ruimte van 3 mm.

Bineke Interieur

Bineke wilde een kledingkast met winter en zomer kleding plus haar schoenencollectie die moet tentoongesteld mag worden en dit hebben we zo gemaakt dat dit alles achter 2 grote schuifdeuren  plaats vind. De schuifdeuren en de hoge koof afwerking hebben dezelfde kleursamenstelling. Voor de schoenencollectie is het materiaal wit berkenmultiplex gekozen. De inloopkast volgt de ronding van de muur waar ik een opmaat gemaakte railing voor haar heb gemaakt van gebogen stalen buis.