Simplex Furniture

Laserwerk & 3D design

3D texture Laserwerk

3d texture panel simplexfurniture 2

Simplexfurniture ontwerpt en fabriceert 3D texture panels. Dit zijn panelen die met de cncn machine zo worden gefreesd dat deze bijvoorbeeld als wanden kunnen worden samengesteld en ideaal voor kantooromgevingen. 

Deze prachtige 3d texturen kan ik samenwerking met u ontwerpen en zo vormgeving dat het precies bij uw wensen aansluit. Prachtig om cadeau te geven als een kunstwerk. Samen maken we iets unieks.

3d texture panel vertikaal
inlay koifish

Met de CNC machine kan ik allerlei prachtige afbeelding ingraveren en die als een inlay opvullen met een contrasterende materiaalkleur. Dit werd vroeger met de hand uitgesneden maar omdat de techniek nu zo is verandert kan ik dus kostenbesparend werken. Grote afmetingen  van bijvoorbeeld logo’s zijn geen probleem meer. Bijvoorbeeld in een tafelblad  of als kunstwerk aan de wand.

koi fish inlay

Lasercut Laserwerk

Takkenwijf zwart

De Takkewijven:  de zwarte uitvoering is gemaakt van 2 mm zwart stevig karton en de witte uitvoering is gemaakt van 3 mm acrylaat. Hoogtes in verschillende afmetingen vanaf 40 cm

takkenwijf in wit

Twee nieuwe ontwerpen van een vaas met bloemen.Top kwaliteit laserwerk  uit 3 mm zwart acrylaat. hoogte 36 cm

Bizon ornament Laserwerk

stier
Bizon zwart mdf
Bizon zwart mdf

Diverse dieren gemaakt uit 9 mm zwart MDF: Bizon, olifant en stier. afmetingen vanaf 60 cm tot 120 cm. Eenvoudig op te hangen aan de muur!

Simplex Furniture

Groningen

Neutronstraat 7-3
9743 AM Groningen