Simplex Furniture

Tafels

Displays Tafels

Deze Displays heb ik ontworpen voor het Green Space project van Merijn Vrij voor in het Forum te Groningen. Ze zijn zo ontworpen dat de displays zonder lijm of schroeven in en uit elkaar kunnen worden geschoven. Tekst is geprint op berkenmutltiplex die ik met een light grey monocoat olie heb behandelt.  De 4 verschillende borden staan op de diverse verdiepingen in het Forum.

L tafels met ladebakken Tafels

Deze L-tafels heb ik zo ontworpen dat er ruimte en mogelijkheid is om spullen op te bergen in de constructie. Mogelijkheid 1 is dat u direct onder het blad voor uitschuifbare ladebakken kunt kiezen. Optie 2 is dat u kiest voor een kleiner model waarin er twee verschillende ladebakken zijn gecreëerd. Materiaal is berken multiplex met een HPL in de gewenste kleur.

A Tafel Tafels

3 meter lange A-Tafel. Onderstel 24 mm berken multiplex. Blad is gemaakt van een gekleurde HPL op berken multiplex. Toegepast bij het Alfa-college en het Noorderpoort College te Groningen. Diverse afmetingen zijn mogelijk. 

L Tafel Tafels

L Tafel laden 2400
L Tafel en L Bank Noorderpoort

Prachtige L-tafel met laden. Afmeting:  2400 x 800 x 760 mm. Volledig plat pakket  waardoor er bij het in elkaar zetten geen schroef of lijm nodig meer is. Het ontwerp van de L-tafel is ook doorgevoerd in een L-bank en o.a. toegepast in de Noorderpoort College te Groningen. In diverse kleuren en materiaalsoorten uitvoerbaar. Van populieren multiplex tot berken multiplex en betonplex. Diverse afmetingen, bijvoorbeeld tafels van 3 meter lengte: het kan allemaal. Alles kan worden gemaakt in overleg met u als opdrachtgever.

Ltafel met ladebakken 2200 x 1000
l TAfels kantoor diverse 2jpg
L Tafel laden 2400
Noorderpoort Ltafels Lbanken
L Tafel en L Bank Noorderpoort

The Handy Tafels

Handy 1

The Handy is een bijzettafel  die zo is ontworpen is, dat hij in elkaar blijft zitten als je hem oppakt. Superhandig en eenvoudig en alles zo gemaakt dat je hem zonder een druppel lijm of schroef in elkaar kunt schuiven. Diverse afmetingen en materiaalkeuzes mogelijk. 

handy 2
Handy-1
Handy 2

Oak table Tafels

De Oak table. Dit ontwerp is een goed voorbeeld van hoe we kunnen werken met de CNC-machine waarbij er ook met massief hout kan worden gewerkt. De stevige tafel heeft een opvallend onderstel waarbij de poten haaks op elkaar staan; hierdoor ontstaat er een stevige verbinding.

Simplex Furniture

Groningen

Neutronstraat 7-3
9743 AM Groningen