Simplex Furniture

Tafels

L tafels met ladebakken Tafels

Deze L tafels heb ik zo ontworpen dat er ruimte en mogelijkheid is om spullen op te bergen in de constructie. Mogelijkheid 1 is dat je direct onder het blad uitschuifbare ladebakken kunt kiezen. Optie 2 is dat je kiest voor een kleiner model waarin er twee verschillende ladebakken zijn gecreeerd. materiaal is Berkenmultiplex met een HPL in de gewenste kleur.

A Tafel Tafels

3 meter lange A Tafel. Onderstel 24 mm berken multiplex. Blad is gemaakt van een gekleurde Hpl op berken multiplex. Toegepast bij het Alfa college en de Noorderpoort College te Groningen. Diverse afmetingen zijn mogelijk. 

L Tafel Tafels

L Tafel laden 2400
L Tafel en L Bank Noorderpoort

Prachtige L tafel met laden. Afmeting:  2400 x 800 x 760 mm. Volledig plat pakket  waardoor er bij het in elkaar zetten geen schroef of lijm nodig meer is. Het ontwerp van de L tafel is ook doorgevoerd in een L bank o.a. toegepast in de Noorderpoort college te Groningen. Diverse kleur, materiaalsoorten uitvoerbaar. Van populieren multiplex tot berken multiplex  tot betonplex. Diverse afmetingen , tafels van 3 meter lengte het kan allemaal .Alles kan worden gemaakt in overleg met u als opdrachtgever.

Ltafel met ladebakken 2200 x 1000
l TAfels kantoor diverse 2jpg
L Tafel laden 2400
Noorderpoort Ltafels Lbanken
L Tafel en L Bank Noorderpoort

The Handy Tafels

Handy 1

The Handy is een bijzettafel  die zo is ontworpen dat als je hem oppakt hij in elkaar blijft zitten. super handig en eenvoudig en alles zo gemaakt dat je hem zonder een druppel lijm of een enkele schroef in elkaar kunt schuiven. diverse afmetingen en materiaal keuzes. 

handy 2
Handy-1
Handy 2

Oak table Tafels

De Oak table. Dit ontwerp is het voorbeeld van hoe we kunnen werken met de cnc machine waarbij er ook met massief hout kan worden gewerkt. de stevige tafel heeft een prachtig onderstel waarbij de poten haaks op elkaar staan , hierdoor ontstaat er een stevige verbinding.

Simplex Furniture

Groningen

Neutronstraat 7-3
9743 AM Groningen